Rumah Agensi untuk bergabung Produk Teknologi tenaga baru ESports Berita global AI pintar Hiburan Kehidupan Perniagaan Fesyen Hotel Sukan Ibu bapa-anak Kesihatan Anak Kewangan Makanan Hartanah

Anwar hadir Majlis Kenduri Korban MADANI

2024-06-18 berita.rtm.gov.my HaiPress

Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim hadir pada Majlis Kenduri Korban MADANI di Masjid Jamek Cherok Tok Kun Bawah,Bukit Mertajam,Pulau Pinang/Foto RTM

BUKIT MERTAJAM,18 Jun-Perdana Menteri,Datuk Seri Anwar Ibrahim hadir pada Majlis Kenduri Korban MADANI di Masjid Jamek Cherok Tok Kun Bawah,Pulau Pinang hari ini.

Beliau yang diiringi isterinya,Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail tiba kira-kira pukul 8.50 pagi,disambut pengurusan masjid dan penduduk untuk memulakan ibadah korban pada hari kedua Aidiladha.

Datuk Seri Anwar turut menyaksikan ahli kariah masjid melakukan ibadah korban dan meninjau operasi melapah dan menimbang daging bagi diagihkan kepada penduduk setempat.

Beliau juga menziarahi Ustazah Salmah Abu Bakar di kediamannya di Kampung Cherok Tok Kun.

Ustazah Salmah merupakan Guru Kelas Asas Fardu Ain (KAFA) kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika beliau menuntut di Madrasah Al Itihadiah Al Wataniah,Cherok Tok Kun.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
©hak cipta 2009-2020 Berita Perisikan Teknologi Malaysia      Hubungi kami   SiteMap