Rumah Agensi untuk bergabung Produk Teknologi tenaga baru ESports Berita global AI pintar Hiburan Kehidupan Perniagaan Fesyen Hotel Sukan Ibu bapa-anak Kesihatan Anak Kewangan Makanan Hartanah

Agong, Permaisuri ucap selamat menyambut Aidiladha kepada umat Islam

2024-06-17 berita.rtm.gov.my HaiPress

FOTO FB Sultan Ibrahim Sultan Iskandar

KUALA LUMPUR,16 Jun-Yang di-Pertuan Agong,Sultan Ibrahim dan Raja Permaisuri Agong,Raja Zarith Sofiah menzahirkan ucapan selamat menyambut Aidiladha kepada seluruh umat Islam di negara ini.

Ucapan itu dizahirkanSeri Paduka Baginda berduamenerusi poster yang dimuat naik di Facebook Sultan Ibrahim Sultan Iskandar hari ini.

Seri Paduka Baginda berdua turut menzahirkan harapan agar ibadah korban dapat dilakukan dengan sempurna,diberkati dan diterima Allah SWT.

"Saya juga berdoa supaya jemaah haji Malaysia di Tanah Suci dapat mengerjakan ibadah dengan selamat dan dikurniakan haji mabrur. Bersama-sama juga kita mendoakan kesejahteraan berterusan bagi negara yang tercinta ini," titah Seri Paduka Baginda.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
©hak cipta 2009-2020 Berita Perisikan Teknologi Malaysia      Hubungi kami   SiteMap