Rumah Agensi untuk bergabung Produk Teknologi tenaga baru ESports Berita global AI pintar Hiburan Kehidupan Perniagaan Fesyen Hotel Sukan Ibu bapa-anak Kesihatan Anak Kewangan Makanan Hartanah

Pemuda lemas ketika memancing di bekas lombong emas

2024-06-17 berita.rtm.gov.my HaiPress

FOTO PDRM

LIPIS,16 Jun-Seorang pemuda ditemukan lemas di kawasan bekas lombong emas di Jalan Sungai Tabah,Kampung Merapoh di sini,awal pagi tadi.

Ketua Polis Daerah,Penguasa Polis Ismail Man berkata,mangsa,Muhammad Adam Harris Mohd Azman,18,bersama seorang sepupunya,13,dilapor ke kawasan itu untuk memancing pada pukul 7.00 malam semalam.

Mangsa dikatakan bertindak turun ke lombong terbabit dan berenang pada jarak kira-kira 12 meter selepas mendapati mata jorannya tersangkut.

Bagaimanapun,dia kelihatan tidak berdaya ketika mahu berpatah balik ke kawasan darat sebelum lemas dan tenggelam ke dalam air.

Pencarian melibatkan pasukan polis,bomba serta penduduk kampung kemudian menemukan mangsapada pukul 2.50 pagi tadi.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
©hak cipta 2009-2020 Berita Perisikan Teknologi Malaysia      Hubungi kami   SiteMap