Rumah Agensi untuk bergabung Produk Teknologi tenaga baru ESports Berita global AI pintar Hiburan Kehidupan Perniagaan Fesyen Hotel Sukan Ibu bapa-anak Kesihatan Anak Kewangan Makanan Hartanah

Agong sambut Hari Bapa bersama anakanda

2024-06-17 berita.rtm.gov.my HaiPress

FOTO FB Sultan Ibrahim Sultan Iskandar

KUALA LUMPUR,16 Jun- Bersempena sambutan Hari Bapa,Yang di-Pertuan Agong Sultan Ibrahim meraikan hari yang cukup istimewa hari ini bersama dengan anakanda baginda,Tunku Temenggong Johor,Tunku Idris Iskandar Sultan Ibrahim dan Tunku Putera Johor,Tunku Abu Bakar Sultan Ibrahim.

Perkara itu dikongsikan Seri Paduka Baginda menerusi laman Facebook Sultan Ibrahim Sultan Iskandar.

"Bah sayang anak-anak Bah. Terima kasih anak-anak Bah semua di atas ucapan dan kiriman bunga sempena Hari Bapa," titah baginda.

Hari Bapa disambut pada Ahad minggu ketiga bulan Jun setiap tahun bagi menghargai peranan,jasa dan pengorbanan seorang bapa yang menjadi pelindung keluarga.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
©hak cipta 2009-2020 Berita Perisikan Teknologi Malaysia      Hubungi kami   SiteMap