Rumah Agensi untuk bergabung Produk Teknologi tenaga baru ESports Berita global AI pintar Hiburan Kehidupan Perniagaan Fesyen Hotel Sukan Ibu bapa-anak Kesihatan Anak Kewangan Makanan Hartanah

SYARIKAT DONGFENG MEMBAWA BANYAK JENIS PRODUK BINTANG KE EKSPO CHINA-ASEAN

2022-09-23

Ekspo China-ASEAN (CAEXPO) ke-19 dibuka di Nanning, Guangxi. Sebagai syarikat perwakilan industri automobil China, Syarikat Dongfeng dipilih sebagai kawasan pameran bersama perusahaan pusat, mengintegrasikan kenderaan komersialnya, kenderaan penumpang, mesin pertanian, alat ganti dan produk lain untuk turut serta dalam pameran itu, mendirikan gerai dalaman dan luaran secara serentak, dan mempamerkan 9 kenderaan lengkap dan 4 set agregat utama., dua mesin pertanian dan lebih daripada 70 jenis alat ganti, memaparkan sepenuhnya pencapaian teknologi tindakan "lompatan" inovasi teknologi Dongfeng.
 
Syarikat Dongfeng mengadakan Persidangan Promosi Produk Baru VOYAH pada hari upacara pembukaan. VOYAH adalah MPV elektrik mewah pintar kelas atas. Ia menggunakan seni bina ESSA khusus pemacu elektrik dwi-kuasa yang dikembangkan sendiri oleh Dongfeng dan menyokong dua sistem kuasa elektrik tulen dan pemacu multi-mod pintar. Ia merupakan satu-satunya elektrik MPV yang menggunakan dwi-kuasa dalam industri saat ini.
 
HAOJI yang dipamerkan kali ini adalah SUV hibrid mewah baru yang dilengkapi dengan powertrain Mach yang dikembangkan sendiri oleh Dongfeng. Masa tindak balas percepatan permulaan hanya 0.5 saat, kecekapan terma bahan bakar setinggi 41.07%, dan ia mempunyai tenaga hibrid, tenaga hidrogen, dll. keupayaan pengembangan pelbagai platform yang baik dapat merangkumi keperluan kuasa HEV, PHEV, REV dan model lain, dan disebut "Enjin Perjuangan".
 
Dongfeng Aeolus GS MAX mempunyai badan terluas di kelasnya, dilengkapi dengan kekuatan Mach 1.5T dari sepuluh enjin teratas "Enjin China" dan powertrain emas kotak gear 7DCT300. Ia mempunyai kuasa yang cukup, penggunaan bahan bakar rendah, keselamatan, keselesaan, dan tahap kecerdasan yang tinggi, yang sepenuhnya mencerminkan pencapaian terkini teknologi "Lima Pemodenan (Elektrik, Kecerdasan, Rangkaian, Perkongsian, Ringan) Dongfeng Motor.
 
Di gerai luar Ekspo China-ASEAN, Dongfeng Motor melancarkan 5 model kenderaan komersial laris termasuk D760, D320, dan D560.
 
Pada masa ini, produk Dongfeng Group dijual ke lebih dari 100 negara di seluruh dunia, termasuk negara-negara ASEAN.Dari Januari hingga Ogos tahun ini, Dongfeng Motor mengeksport 124,000 kenderaan, meningkatkan sebanyak 90% berbanding tahun lepas pada masa yang sama.
 

Lihat versi sumber di businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20220919005340/en/
Hubungi

Dongfeng Motor Corporation
https://www.dfmc.com.cn/
+86 27 8430 1171
Zhou Hui
gjb-zhouhui@dfmc.com.cn

Sumber: Dongfeng Motor Corporation

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
©hak cipta 2009-2020 Berita Perisikan Teknologi Malaysia      Hubungi kami   SiteMap