Rumah Agensi untuk bergabung Produk Teknologi tenaga baru ESports Berita global AI pintar Hiburan Kehidupan Perniagaan Fesyen Hotel Sukan Ibu bapa-anak Kesihatan Anak Kewangan Makanan Hartanah

FaceDAO: Platform Media Sosial Terdesentralisasi WEB 3.0 yang Memberikan Pemilikan Kembali kepada Pengguna

2022-03-11

mlxy

Media sosial begitu berkembang sehingga ia telah menjadi bahagian penting dalam rutin harian kita. Menurut Statista, sehingga 2021, setiap orang menghabiskan hampir 142-145 minit secara purata menggunakan media sosial setiap hari. Semasa menatal melalui media sosial, kami menemui beberapa berita, separuh daripadanya sentiasa palsu. Peti masuk kami dipenuhi dengan mesej daripada akaun palsu. Malah anda juga pastinya telah mencipta akaun palsu di media sosial. Kerana semuanya sangat mudah untuk melakukannya. Tetapi bagaimana pula dengan platform yang anda boleh yakin 100% bahawa anda bercakap dengan orang sebenar, bukan bot, bukan akaun palsu? Inilah yang telah dibawa oleh FaceDAO ke dalam dunia media sosial.

Apakah FaceDAO?

FaceDAO ialah platform terpencar web 3.0 di mana orang ramai boleh mencipta dan menyertai komuniti terdesentralisasi dan berinteraksi dengan 100% orang sebenar di seluruh dunia. Ia adalah platform media sosial generasi akan datang yang dibina di atas rantaian blok yang menyediakan persekitaran yang dipercayai dan terbuka kepada penggunanya. Platform ini sangat menghormati kebebasan bersuara dan memastikan bahawa hanya maklumat dan kandungan tulen dikongsi.

Ia menawarkan ciri yang sangat inovatif dan tersendiri untuk rangkaian sosial. Perkara yang paling menarik ialah ia percuma untuk digunakan dan mudah disediakan.

Faedah FaceDAO berbanding media sosial Web 2.0

FaceDAO lebih daripada Buku. Media sosial Web 2.0, walaupun menguasai dunia digital, ia mempunyai banyak kekurangan. FaceDAO membawa Web 3.0 untuk menangani semua isu yang memberikan kuasa kembali kepada pengguna.

Mari kita lihat sekilas bagaimana FaceDAO, platform media sosial terdesentralisasi web 3.0, lebih baik daripada platform terpusat web 2.0.

  • Pada platform terpusat, pengguna tidak mempunyai kuasa ke atas kandungan dan data mereka; sebaliknya, platform itu memiliki semua maklumat mereka. Tetapi FaceDAO memberikan hak data kembali kepada pengguna.
  • Platform terpusat menentukan kandungan yang dibenarkan dan boleh mengubah suai atau memadam akaun pengguna pada bila-bila masa tanpa kebenaran mereka. Pada FaceDAO, pengguna boleh membuat keputusan tentang kandungan. Pengguna juga boleh mengambil bahagian dalam tadbir urus platform.
  • Hampir setiap platform terpusat menjual data pengguna untuk faedah peribadi mereka, dan pengguna tidak mendapat apa-apa. Mereka mengewangkan perhatian pengguna untuk memberi keuntungan kepada pemegang saham. Tetapi pada FaceDAO, pengguna adalah penerima utama, dan terdapat sistem ganjaran token untuk pengguna. Kedua-dua pencipta kandungan dan pengguna memperoleh token pada setiap klik.
  • Media sosial berpusat dibanjiri dengan maklumat palsu, kurang ketelusan. Manakala FaceDAO memastikan tiada data yang mengelirukan, tiada pencerobohan privasi dan algoritma teduh.
  • Dengan media sosial terpusat, anda tidak pasti anda bercakap dengan dia; itu amat dahsyat. FaceDAO membawa penyelesaian terbaik. Seorang hanya boleh mempunyai satu akaun, tiada akaun palsu atau bot. Pengesahan dan pengesahan keaktifan 3D memastikan semua orang di platform adalah orang sebenar.

WAJAH anda adalah kuasa anda dalam dunia terpencar Web 3.0

$FACE ialah token rangkaian FaceDAO. Setiap pengguna mempunyai FACE yang unik iaitu kunci peribadinya dan pengecam terpencar (DID) yang menyediakan saluran untuk masuk ke Web 3.0. FACE dicetak pada blockchain Ethereum sebagai token ERC-20. Bekalan maksimumnya ialah 1,000 trilion.

Pengguna boleh memperoleh hasil daripada usaha mereka dalam bentuk token FACE. Semua tindakan positif seperti lawatan harian, suka, komen, kongsi, siaran, dll., diberi ganjaran secara automatik. Lebih ramai pengguna FACE memegang, lebih banyak faedah yang boleh mereka nikmati. 90% daripada FACE digunakan untuk ganjaran pengguna, airdrop, tugas komuniti dan menyediakan kecairan untuk perdagangan. Pengguna juga boleh mengundi dan memilih penjaga dengan pegangan FACE.

FACE Giveaway: Kempen airdrop paling meluas di dunia yang pernah ada

FaceDAO telah melancarkan kempen airdrop terbesar di dunia sebanyak $500 juta USDT. Melalui kempen ini, peserta boleh mendapat 100,000-2,000,000 syiling FACE. Peserta perlu menggunakan akaun Web2.0 mereka untuk log masuk ke Facebook/Twitter dan mengenal pasti wajah unik tersebut. Mereka boleh memperoleh ganjaran FACE mengikut tarikh pendaftaran Web 2.0 mereka, bilangan siaran, tweet semula, komen, suka, sembang, pengikut dan data lain yang berkaitan. Lebih banyak pengguna data akan menyumbang, lebih banyak ganjaran FACE yang boleh mereka perolehi.

Setiap orang mempunyai wajah yang unik dan berhak mendapat WAJAH.

1646981877(1)

Pengguna juga boleh menjemput orang lain untuk memperoleh lebih banyak. Orang yang dijemput akan mendapat semua token FACE yang diberikan oleh orang lain apabila dia log masuk ke FaceDAO, tetapi orang yang memberi FACE terbanyak akan menjadi jemputannya dan akan mendapat 1% daripada pendapatan dividen secara kekal.

Tempoh kempen airdrop adalah dari 3 Mac hingga 18 Mac 2022. Dari 3-5 Mac, lebih daripada 1,70,000 penyertaan telah direkodkan pada kempen dalam tempoh dua hari.

Nota: 10 juta pengguna hanya mempunyai 1% daripada nilai pasaran yang beredar, jadi nilai airdrop semasa ialah $500,000.

FaceDAO dicipta oleh pasukan terdesentralisasi terkemuka di dunia

Komuniti terpencar Web 3.0 adalah masa depan. FaceDAO dicipta oleh orang yang bersemangat tentang masa depan, seperti pakar industri dan jurutera perisian dari IBM, Google, Apple, Huawei, Facebook dan Tencent di seluruh dunia. Kepakaran dan visi mereka telah menjadikan projek ini mengagumkan.

Komuniti terdesentralisasi menghargai FaceDAO secara besar-besaran

FaceDAO memulakan kehadirannya di pelbagai platform media sosial baru-baru ini. Tetapi penonton ternyata sangat menghargai dan menunjukkan rasa cinta mereka terhadap projek ini dengan menerimanya secara besar-besaran. Dalam masa kurang daripada sebulan, pengikut FaceDAO telah melepasi beberapa ribu.

FaceDAO juga menganjurkan sesi AMA rasmi pertamanya untuk membantu orang ramai memahami dengan jelas apa itu FaceDAO.

Sertai FaceDAO untuk menikmati pengalaman media sosial generasi akan datang

Ia adalah masa yang sesuai untuk beralih daripada Web2.0 kepada media sosial FaceDAO Web3.0 dan mengucapkan selamat tinggal kepada semua kerumitan. Kerana sekarang, anda bukan sahaja akan mendapat pengalaman platform media sosial yang dipertingkatkan dengan beberapa ciri unik, tetapi anda juga boleh memperoleh token melalui kempen airdrop. Sistem berpusat telah memainkan peranannya; masa depan ialah desentralisasi, dan FaceDAO ialah platform terdesentralisasi berasaskan rantaian blok.

Sertai FaceDAO hari ini untuk meneroka lebih lanjut mengenainya. Dan anda pasti akan menyukainya!

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
©hak cipta 2009-2020 Berita Perisikan Teknologi Malaysia      Hubungi kami   SiteMap