Rumah Agensi untuk bergabung Produk Teknologi tenaga baru ESports Berita global AI pintar Hiburan Kehidupan Perniagaan Fesyen Hotel Sukan Ibu bapa-anak Kesihatan Anak Kewangan Makanan Hartanah

Kebangkitan SUREX Meskipun Pasaran Landasan Perdagangan Lembap

2022-11-09

 

1

Bursa mata wang kripto menjadi medan yang penting dalam kalangan mata wang. Sebagai mercu ekosistem industri, bursa hampir mempunyai hak mutlak terhadap sumber, dana, kecairan dan peraturan. Dalam 1.2 tahun yang lalu, walaupun pasaran perdagangan hampir seperti laut merah, masih terdapat ramai pemain baru yang bergegas untuk menyertai setiap hari, dan semuanya menyasarkan aplikasi komersial dan pempopularan WEB 3.0. Dalam industri rantaian blok dengan kompetitif yang kuat, unikorn baharu pasti akan muncul dalam pasaran untuk menterbalikkan keadaan kalangan mata wang semasa.

Sebagai wakil kuasa baharu dalam landasan perdagangan mata wang kripto, SUREX diletakkan sebagai platform pembangunan untuk komuniti perdagangan salinan pesanan mata wang kripto, "Sistem Perdagangan Salinan Pesanan Kewangan Cagaran" yang pertama di dunia. Ia menggunakan analisis data besar untuk mencapai nisbah harga-pendapatan dan keuntungan peniaga. Antara muka operasi mudah dan faedah bantuan bersama komuniti, supaya peniaga baharu tidak perlu mempelajari analisis teknikal yang rumit dan boleh dengan mudah bermula dengan "salinan pesanan satu klik".

Berbeza daripada saluran pengiklanan bursa mata wang kripto tradisional, SUREX lebih berfokuskan kepada komuniti luar talian dan mempunyai sepasukan profesional di seluruh Asia Tenggara untuk menyediakan perkhidmatan dalam masa nyata. Selepas sistem itu dilancarkan, ia menarik sebilangan besar pengguna untuk mendaftar dalam masa yang singkat. Seorang VC kanan mengulas: SUREX akan merupakan bursa mata wang kripto yang amat berpotensi untuk menjadi unikorn dalam tempoh masa 3 tahun akan datang.

1. SUREX Bermula Dari Entiti Perdagangan, Mencipta Belir "Jalan Keluk" Baharu Bursa

SUREX mempunyai pemahaman yang sangat tepat dan unik tentang entiti bursa dan percaya bahawa entiti bursa adalah alat untuk menyediakan perkhidmatan Kewangan Terdesentralisasi (DeFi), dan harus menyepadukan kelebihan produk Kewangan Terdesentralisasi (DeFi) untuk bersaing dengan institusi kewangan pusat tradisional untuk memperoleh pengguna yang lebih besar, bukan hanya berfokuskan pada kalangan industri mata wang.

SUREX dipasarkan kepada orang di negara membangun, yang masih kekurangan alat pengurusan kewangan yang lengkap. Melalui populariti Internet dan teknologi rantaian blok, bakal pengguna ini boleh berhubung dengan Kewangan Terdesentralisasi (DeFi) dan menaiki kereta api kekayaan ini dengan lancar. Pada masa lalu, suara kumpulan ini sering diabaikan dan keperluan mereka tidak difahami. Walau bagaimanapun, SUREX mengambil pengalaman pengguna sebagai titik permulaan, memberikan mereka perkhidmatan dan produk kewangan yang benar-benar berguna, dan membantu mereka membina komuniti mereka sendiri dengan cepat. Oleh itu, dalam pasaran lembap landasan perdagangan mata wang kripto, SUUREX dapat menjadi popular dengan cepat.

Wawasan pasaran unik dan kedudukan yang jelas telah membolehkan SUREX untuk berkembang dengan lancar. Dan SUREX kini berada di kedudukan utama dalam landasan baharu "Sistem Perdagangan Salinan Pesanan Kewangan Cagaran".

3

 

2. Menawan Kumpulan Pedagang Baru Yang Besar dengan Pemikiran Reka Bentuk Produk Yang Ringkas Dan Mudah Digunakan

Gabungan strategi dan taktik yang sempurna dapat merealisasikan revolusi perniagaan yang hebat. Bagi SUREX, wawasan pasaran dan kedudukan yang unik adalah pendobrakan di peringkat strategik, dan cara penguatkuasaan ialah pelaksanaan taktikal yang berkaitan dengan kejayaan atau kegagalan. SUREX percaya bahawa misi muktamad bursa adalah untuk memuaskan lebih ramai orang untuk mendapatkan dividen Kewangan Terdesentralisasi (DeFi). Berdasarkan pemikiran reka bentuk produk yang ringkas dan mudah digunakan, SUREX telah melancarkan produk pertama di dunia yang benar-benar merealisasikan kewangan rantaian - kewangan cagaran.

Kewangan cagaran membenarkan pengguna mendapat pendapatan yang pelbagai dengan mencagarkan mata wang kripto. Sambil mendapatkan pendapatan yang stabil dengan mencagarkan, mereka juga boleh "salinan pesanan satu klik" dan memperoleh pendapatan salinan pesanan tambahan. Selain itu, mereka boleh memperoleh lebih banyak ganjaran komuniti dengan pembangunan komuniti.

SUREX akan membina sebuah platform Kewangan Terdesentralisasi (DeFi) khusus untuk pedagang baharu. Dalam perancangan produk, spot, kontrak, NFT, WEB3.0, kumpulan perlombongan dan derivatif berkaitan akan dibentangkan kepada pengguna satu demi satu, manakala Akademi Komersial juga merupakan cara yang terbaik untuk pedagang baharu menjadi tuan, untuk memenuhi keperluan pengguna dalam pelbagai kalangan dan pilihan yang berbeza.

Dengan model ambang rendah dan kos rendah, SUREX membolehkan pedagang baharu bermula dengan mudah, dan merealisasikan perkhidmatan yang tepat kepada orang am perdagangan mata wang kripto global, benar-benar merealisasikan visi platform yang semua orang boleh sertai dan semua orang boleh mendapat keuntungan. Memberi perhatian kepada kebolehpasaran, keunikan dan masa depan produk itu sendiri, hormati keperluan nilai pengguna dan berikan setiap peserta sumbangan nilai, mencipta budaya komuniti eksklusif untuk SUREX, membina kitaran ekonomi bursa dengan cepat, dan berjaya buat SUREX berkembang dengan cepat dan menonjol di pasaran.

2

3. Manfaatkan Tetingkap Kewangan Sejagat, Menyediakan Perkhidmatan Kewangan kepada Jutaan Pengguna

SUREX bersasar untuk menggantikan institusi kewangan tradisional dan meliputi pasaran yang diabaikan oleh bursa mata wang kripto, menyediakan nilai pengguna yang institusi kewangan tradisional tidak boleh bertemu. Berdasarkan pemahaman mendalam tentang pasaran Asia Tenggara selama bertahun-tahun, SUREX telah secara beransur-ansur menubuhkan saluran super, komuniti dan kelebihan jenamanya sendiri. SUREX membolehkan setiap keluarga memperoleh perkhidmatan kewangan yang lebih baik dan faedah nilai tambah, dan benar-benar membawa perkhidmatan kewangan WEB3.0 ke dalam beribu-ribu keluarga.

Daripada konsepsi sehingga ke pelancaran, SUREX menganggap pelanggan sebagai keutamaan. Ia menyediakan pelbagai produk kewangan untuk membolehkan setiap keluarga untuk menikmati kehidupan yang lebih baik. SUREX telah mendahului dalam pasaran perdagangan yang lembap, mencipta belir "Jalan Keluk" strategik dan .belir yang komprehensif.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
©hak cipta 2009-2020 Berita Perisikan Teknologi Malaysia      Hubungi kami   SiteMap